Тялото на жертвата бе разчленено и изхвърлено на части на различни

...
Тялото на жертвата бе разчленено и изхвърлено на части на различни
Коментари Харесай

”Веселин е зъл, помагачът му - наивно добър”. Какво каза приятелка на задържаните за убийството?

Тялото на жертвата бе разчленено и изхвърлено на части на разнообразни места в столицата и на Витоша.

 

Преди часове стана ясно, че съдът е оставил в ареста и  24-годишния Константин Суботинов, който е помагал при укриването на натрупа на 41-годишния Кристиян Пеев.

 

Съдът реши, че има действителна опция обвиненият да извърши нови закононарушения. Демонстрирал устойчива душeвност и недопустимо държание. Съдът намира, че Константин е персона с висока социална заплаха. Решението е взето и поради необятния публичен отзив.

 

Суботинов е упрекнат в персонално укривателство при жестокото ликвидиране в центъра на София. Той самичък признава за дейностите си пред полицията. Доказателствата досега сочат, че не е взел участие в убийството и разчленяването, а се явил по-късно, с цел да помогне на Веско Вълчинов с укриването на останките.

 

Константин Суботинов оказал помощ с доста дейности на обвинения Вълчинов. Купил дружно с него препарати за разчистване, чували и лопата, а по-късно изкопал дупките в гората над Бояна, показаха от прокуратурата.

 

Защитата посочи, че това е инцидентна демонстрация на Суботинов и изиска по-лека мярка.

Адвокат Мирчев съобщи, че клиентът му до момента не е стъпвал в полиция, работел на две места - в прочут столичен клуб като барман и като снабдител. Също разкрил цялата истина пред полицията. Буквално завел проверяващите при останките и посочил предметите, свързани с убийството.

 

Прокуратурата изиска най-тежката мярка, макар че не намира заплаха лицето да се укрие.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР